STARR 2022: Registration Now Open and Schedule Posted!

Updated: Apr 8

May 6-8, 2022, 4-H Camp Shankitunk



The STARR 2022 registration is officially live. Please complete the online registration + the state event online permission form. Registration closes on April 20, 2022, please note the new location, we are limited to 150 participants in total, and you will be choosing your first, second, and third choice of program tracks!


STARR, also known as the State Teen Action Reps Retreat, is typically an annual weekend experience for 4-H teens from across New York State to get together to build leadership skills as well as network with peers and adults from across the state. STARR encompasses the best of team-building activities, youth community action & youth-adult partnerships in one fun-filled, fast-paced weekend. Participants gain new skills and knowledge by attending workshops of their choice that reflect our mission mandates in civic engagement, STEM, and sustainable food systems and participating in awesome community services activities!


DOWNLOAD THE REGISTRATION FORM

2022 STARR Registration Form
.pdf
Download PDF • 71KB


 

STARR 2022 Program List


 
STARR 2022 SCHEDULE OF EVENTS

Friday, May 6

5:30 pm

Arrival & Registration

6:00 pm

Dinner

6:45 pm

Opening Ceremony

7:30 pm

Roundtable #1 (1 hour)

8:30 pm

Friday Night Activity

10:15 pm

Free Time & Snacks

11:00 pm

LIGHTS OUT

Saturday, May 7

7:30 am

​Breakfast

8:30 am

Roundtable #2 (40 min)

9:10 am

Long Workshop (session 1)

10:10 am

Free Time

11:00 am

Short Workshop #1

12:00 pm

LUNCH

12:50 pm

Roundtable #3 (40 min)

1:30 pm

Long Workshop (session 2)

3:00 pm

Free Time & Snacks

4:20 pm

Roundtable #4 (40 min)

5:00 pm

Prepare for Dinner

5:30 pm

County Photos

6:15 pm

BBQ

7:15 pm

Keynote Performance

8:15 pm

Dance

8:15 pm

Movies & Board Games

10:45 pm

Free Time & Snacks

MIDNIGHT

LIGHTS OUT


Sunday, May 8

​7:30 am

Breakfast

8:30 am

Roundtable #5 (45 min)

9:15 am

Community Service

10:30 am

Roundtable #6 (60 min)

11:30 am

Closing Ceremony

12:15 pm

Departures


434 views0 comments

Recent Posts

See All